Teltudlejning Roskilde

teltudlejning Roskilde

[Total: 2    Average: 5/5]

Teltudlejning Roskilde

Teltudlejning i Roskilde det kan vi klare. Skal du holde fest i haven – eller skal foreningen holde sommerfest og i mangler et madtelt? så har vi løsningen uanset om det er til privat eller erhverv. Vi har telte i mange farver som rød og hvide striber. Det er nogen festlige farver. men det kan også fås i hvid og grå – eller helt neutralt som i helt hvid som på billedet. og kan i vælge runde vinduer eller helt fire kantet vinduer. hvert telt leveres med to dørudgange og vinduer på kun den ene langside. men ønsker i vinduer på beggesider kan det også bestilles det skal bare næves når i kontakter os på enten mail pr. telefon.

Teltudlejning i Roskilde – hvad koster det?

Priser på teltudlejning  i Roskilde kommer helt an på størrelsen af teltet. der er nogen ting i skal overveje også skal i måle jeres have op F.eks skal det være ottekantet eller firekantet i den ene ende af teltet eller et helt normalt telt som vist på billedet. og ønsker om vinduer, gulv- hvor tæt på bilen sætter vi teltet op, hvor mange gæster skal teltet rumme skal der være plads til buffe – dansegulv og måske live musik? Alt dette spørg vi om før vi kan komme med en præsis pris på et partytelt til jeres arrangement.

Søger du ikke teltudlejning i Roskilde men et andet sted på Sjælland så bare rolig vi levere nemlig til hele Sjælland og hvis opgaverne er større kan vi også levere til Fyn.