Teltudlejning Amager

[Total: 5    Average: 5/5]

teltudlejning - københavn>

Teltudlejning på Amager

Vi kan hjælpe med et festtelt til haven vi kan stå for alt det grove arbejde så du kan bruge dine kræfter på noget andet. Der er nok at se til når man skal holde en fest – Vi kan levere -hente teltet og stå for opsætning og nedtagning af teltet det hele kan gøres til fornuftige priser. ønsker du selv at hjælpe kan du spare lidt penge, eller ønsker du selv at stå for hele opsætning og nedtagning kan du spare flere penge. Men spørgsmålet er om du har tid til det ? Der skal nok sættes min en halv dag af til opsætning af teltet når man ikke har prøvet det før. Man kan følge en video på hjemmesiden de først 8 min viser hvordan man sætter et telt op fra start til slut.

Priser på teltudlejning på Amager

Det er svært at give en nøjagtig pris på hjemmesiden fordi der er ikke to teltopgaver som er ens. Og vi giver gerne et kanon tilbud på telt, gulv, borde og stole end hvis du kun skal bruge teltet. Det billigere at leje det hele et sted istedet for at leje det 3 steder fra. Derfor har vi også food maskiner som slush ice – popcorn og softice maskine som kan lejes med samtidig med teltet.
Teltstørrelse kommer an på et par ting skal du have gæsterne kun til spisning, eller skal der også være dans og måske live band på senere på aften? Hvis det kun er spisning kan i nøjes med noget mindre telt som fingerregel 1 kvm pr person skal der både være plads til buffe, dansegulv og live band så skal du regne med 1,5 kvm pr person. Vælger du runde borde istedet for firekantet langeborde så kræver det også noget mere plads.

Vi er altid klar på at rådgive dig over telefonen på 4217 3545 eller mener I det kan klare på mail skal I være mere end velkommen til at skrive til os via vores kontakt formular.