Teltudlejning

teltudlejning

[Total: 2    Average: 5/5]You’ve already voted this article with 5

Teltudlejning

Søger du teltudlejning til din næste fest – Så kan vi levere et telt som er 6 meter i brede og længden som I ønsker det.    Det forlænges med 3 meter sektion og kan leveres med eller uden plastikgulv (hård plast) Teltene kan også fås i rød og hvide striber eller grå og hvide striber men også helt nuetral som hvid. Teltet bliver som standart leveret med 2 døråbninger, halvdelen af den ene side bliver med vinduer og den anden side lukket med teltduen. Formen på teltet er som standart firekantet der kan dog indhentes tilbud hvis I ønsker et ottekantet telt istedet for eller en firekantet afslutning i den ene ende.
Det giver teltet en bedre afslutning som f.eks gør at teltet virker større indeni og ikke virker så småt med alle gæsterne.

Teltudlejning – hvad koster det ?

Priser på teltudlejning variere fra størrelse til størrelse – der er ikke to fester som er ens så vi “skrædder syer” en pakkeløsning med telt, gulv, borde og stole til jer efter jeres behov. Men vi kan fortælle at prisen starter fra 2000 kroner for det mindst telt uden tilbehør. Vi levere løsninger som passer til jeres budget – f.eks kan vi levere et telt hvor i hjælper min 2 voksne personer med opsætning og nedtagning af teltet, eller en løsning hvor i står for hele teltet med opsætning og nedtagning. Vi har også løsningen hvor vi står for alt opsætning og nedtagning af teltet. Kig evt ind underPriser i menuen og se vores vejledenede priser på telte med eller uden gulv, hvor vi står for opsætning og nedtagning af festteltet.

Vi levere festtelte til bryllupper – svende gilde – fødselsdage – firmafester – sommerfester – foreninger- studenter fester – barnedåb og m.m   der er ikke en teltopgave vi ikke kan klare søger du telte som er breder end 6 meter så kontakt os for en pris på et telt i enten 9 eller 10 meter i bredten.

Vi levere over alt på Sjælland men vi levere også gerne til Fyn hvis der er tale om et større arrangement så kontakt os : Vi levere i og omkring Roskilde – Valby – Hellerup – kongens Lyngby – Vedbæk – Nærum – kokkedal – Humlebæk – Fredensborg – Hillerød – Farum – Frederikssund – Greve – Karlslunde – Solrød – Køge – Ringsted – Slagelse – Næstved – Ørestaden Er din by ikke nævnt men ligger på Sjælland så levere vi også til jeres by kontakt os for et uforpligtende tilbud – Bor du på den anden side af broen så kan i kontakte Horne f.sp. teltudlejning i Faaborg

Ønsker man selv at hente og sætte sit festtelt op kan man følge denne vejledning på youtube

Kan man leje andet end festtelte ?

Fest og teltudlejning tilbyder meget andet til festen end festtelte. ikke nok med at du kan tilbyde dine gæster at sidde ned men også tilbyde dem kolde drikkevare som en Slush-ice eller en kold fadøl måske en lækkert dessert som en lækker is på vaffel eller i bære.   Vi kan også levere musikken til festen, enten live Dj som spiller mellem 3-5 timer eller en jukebox som står i et hjørne og spiller hele aften /natten. Og skulle der være budget til en hoppeborg kan vi også levere det sammen med alt det andet i ønsker til festen. Det gør det hele meget mere overskueligt at bestille det hele et sted fra. Men book i god tid hvis du ønsker flere af vores populære produkter